SAW

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SAW iku cekakan saka Shallallahu 'alaihi wassalam, yèn disulih basa Jawa tegesé: shalawat lan salam kanggé panjenengané.