Maqam Ibrahim

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
7. Maqam Ibrahim

Maqam Ibrahim iku sawijining watu sing dipigunakaké déning Nabi Ibrahim A.S. kanggo idakan nalika yasa ka'bah. Ing watu iki ana tapak sukuné Nabi Ibrahim. Disunnataké para jamaah ngibadah kaji lan umrah ngayahi salat sunnah lan ndedonga ing Maqam Ibrahim iki, nanging ngusah lan ngecup dudu minangka péranganing sunnah Muhammad S.A.W. Saiki watu iki wis dikrudhungi nganggo wesi awangun kurungan manuk.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]