Maqam Ibrahim

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
7. Maqam Ibrahim

Maqam Ibrahim iku siji watu kang dipigunakaké déning Nabi Ibrahim A.S. kanggo idakan nalika yasa ka'bah. Ing watu iki ana tapak sukuné Nabi Ibrahim. Disunnataké para jamaah ngibadah kaji lan umrah ngayahi salat sunat lan ndedonga ing Maqam Ibrahim iki, nanging ngusah lan ngecup dudu minangka péranganing sunat Muhammad S.A.W. Saiki watu iki wis dikrudhungi nganggo wesi awangun kurungan manuk.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]