Multazam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Katrangan: 6. Multazam

Multazam iku sawijining ruwang sing ambané kira-kira rong mèter sing dumunung antarané Hajar Aswad lan lawang Ka'bah. Multazam minangka papan sing ijabah kanggo dedonga, bakal ditampa lan dikabulaké déning Allah S.W.T. Cara dedonga nuladha apa sing diayahi déning Muhammad S.A.W. ya iku kanthi nèmpèlaké pipi, dhadha lengen lan kaloro tapak tangan ing Multazam sinambi maca donga lan panjaluk marang Allah S.W.T.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]