Multazam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Katrangan: 6. Multazam

Multazam iku sawijining ruwang kang ambané kira-kira rong mèter kang dumunung antarané Hajar Aswad lan lawang Ka'bah. Multazam minangka papan kang ijabah kanggo dedonga, bakal ditampa lan dikabulaké déning Allah S.W.T. Cara dedonga nuladha apa kang diayahi déning Muhammad S.A.W. ya iku kanthi nèmpèlaké pipi, dhadha lengen lan kaloro tapak tangan ing Multazam sinambi maca donga lan panjaluk marang Allah S.W.T.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]