Menyang kontèn

Blater, Kalimanah, Purbalingga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Blater
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurbalingga
KacamatanKalimanah
Pamaréntahan
 • Lurah désa-Sukanto
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Blater iku désa ing Kacamatan Kalimanah, kabupatèn Purbalingga, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kalimanah, Purbalingga, Jawa Tengah

Désa/Kalurahan: Babakan | Blater | Grecol | Jompo | Kalikabong | Kalimanah Kulon | Kalimanah Wetan | Karangmanyar | Karangpetir | Karangsari | Kedungwuluh | Klapasawit | Manduraga | Mewek | Rabak | Selabaya | Sidakangen