Babakan, Kalimanah, Purbalingga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Babakan
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurbalingga
KacamatanKalimanah
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Babakan iku désa ing Kacamatan Kalimanah, Kabupatèn Purbalingga, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa iki jembaré:-km2 kanthi sing ndunungi watara. Désa iki wewatesan:

ing sisih lor karo: kalurahan karangsentul karo désa bojanagara
ing sisih kidul karo: désa selabaya
ing sisih kulon karo: désa klapasawit karo désa karangjambe
ing sisih wétan karo: kalurahan kandang gampang karo kalurahan kali kabong

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kalimanah, Purbalingga, Jawa Tengah

Désa/Kalurahan: Babakan | Blater | Grecol | Jompo | Kalikabong | Kalimanah Kulon | Kalimanah Wetan | Karangmanyar | Karangpetir | Karangsari | Kedungwuluh | Klapasawit | Manduraga | Mewek | Rabak | Selabaya | Sidakangen