Rivaldo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Rivaldo
Informasi Pribadi
Jeneg Jangkep Vítor Borba Ferreira
Tanggal lair 19 April 1972 (umur 42)
Papan lair Paulista, Brasil
Dhuwur 1.86 m (6 ft 1 in)
Posisi Gelandang
Informasi klub
Klub mangsa iki Bunyodkor
Nomer 10
Karier mangsa tua*
Taun Tim Tampil (Gol)
1991–1992 Santa Cruz 0 (0)
1992–1993 Mogi Mirim 30 (10)
1993–1994 Corinthians 41 (17)
1994–1996 Palmeiras 44 (21)
1996–1997 Deportivo La Coruña 41 (21)
1997–2002 Barcelona 157 (86)
2002–2003 Milan 22 (5)
2004 Cruzeiro 2 (1)
2004–2007 Olympiacos 70 (36)
2007–2008 AEK Athens 29 (8)
2008– Bunyodkor 50 (30)
Tim nasional
1992-1993 Brasil U-20 9 (1)
1993–2003 Brasil 74 (34)
* Panampilan lan gol ing klub enom bisa dietung saka liga dhaerah dan akurat per 17 September 2008 (UTC).

‡ Panampilan lan gol sak tim nasional akurat per 6 April 2008 (UTC)

Rivaldo Vitor Borba Ferreira (lair 19 April 1972; umur 42 taun) utawa kang asring diundang Rivaldoiku salah siji pamain bal-balan saka Brasil. Rivaldo tau bela tim-tim kang gedhe kayata, Santa Cruz, Mogi Mirim, Corinthians, Palmeiras, Deportivo La Coruña, Barcelona, Milan, Cruzeiro, Olympiacos, AEK Athens, lan FC Bunyodkor

Ingh timnas, Rivaldo main kaping 74 lan gawe 34 gol.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Rivaldo ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rivaldo&oldid=881158"