Hugo Sánchez

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Hugo Sánchez
Huguito.jpg
Informasi pribadi
Jeneng pepak Hugo Sánchez Márquez
Tanggal lair 11 Juli 1958 (umur 55)
Papan lair Ciudad de México, Meksiko
Dhuwur 1.75 m (5 ft 9 in)
Posisi pamain Penyerang
Karir remaja
1972—1975 Pumas de UNAM
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
1976—1981 Pumas de UNAM 200 (99)
1979—1980 San Diego Sockers (pinjaman) 32 (26)
1981—1985 Atlético Madrid 111 (54)
1985—1992 Real Madrid 207 (164)
1992—1993 América 29 (11)
1993—1994 Rayo Vallecano 29 (16)
1994—1995 Atlante 31 (13)
1995—1996 FC Linz 20 (6)
1996 Dallas Burn 23 (6)
1997 Club Celaya 12 (2)
Total 694 (427)
Tim nasional
1977—1994 Meksiko 58[1] (29)
Manajer tim
2000—2005 UNAM
2006 Necaxa
2006—2008 Meksiko
2008 U-23 Meksiko
2009 Almería
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only.
† Appearances (Goals).


Hugo Sánchez Márquez (lair ing Ciudad de México, Meksiko, 11 Juli 1958; umur 55 taun) yaiku salah siji mantan pemain bal-balan saka Meksiko kang jenenge misuwur nalika isih main kanggo klub Real Madrid.[2] Posisine yaiku dadi penyerang.[2] Dheweke uga tau main ana ing Piala Donya FIFA kaping telu.[2] Saiki dheweke dadi penyiar olahraga kanggo stasiun televisi Univision.[2]

Pranala Njaba[sunting | sunting sumber]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hugo_Sánchez&oldid=839886"