Michelle Akers

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Michelle Akers
Informasi pribadi
Tanggal lair 01 Februari 1966 (umur 48)
Papan lair Santa Clara, California, Amérika Sarékat
Posisi pamain Pamain tengah/ngarep
Tim nasional
Taun Tim Apps (Gls)
1985–2000 Amérika Sarékat 153 (105)
† Appearances (Goals).


Michelle Akers (lair ing Santa Clara, California, 1 Februari 1966; umur 48 taun) yaiku mantan pamain bal-balan kang misuwur saka Amérika Sarékat kang dadi bintang bersejarah ana ing Piala Donya Wadon FIFA 1991 lan Piala Donya Wanita FIFA 1999 kang dimenangake déning tim nasional wadon Amérika Sarékat. Dheweke menangake Golden Boot yaiku bebungah kanggo pancetak gol paling akeh ana ing turnamen 1991. Dheweke yaiku anggota Bal-balan Nasional Hall of Fame.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Michelle_Akers&oldid=833170"