Nílton Santos

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Nílton Santos
Nílton Santos in 2006
Informasi pribadi
Tanggal lair 16 Mei 1925
Papan lair Rio de Janeiro, Brasil
Tanggal pati 27 November 2013 (umur 88)
Papan pati Rio de Janeiro, Brasil
Dhuwur 1,85 m
Posisi pamain Defender
Informasi klub
Klub saiki Tersingkir
Karir remaja
Botafogo FR
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
1940-1976 Botafogo FR 1004 (11)
Tim nasional
1945–1968 Brasil 075 0(3)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 00:14, 14 April 2008 (UTC).
† Appearances (Goals).


Nílton Santos (lair ing Rio de Janeiro, 16 Mei 1925 – tilar donya ing Rio de Janeiro, 27 November 2013 kanthi umur88 taun) iku mantan pamain bal-balan kabangsan Brasil. Nilton tau mbéla klub utamané ya iku Botafogo PR wiwit taun 1940 nganti 1976 kanthi main kaping 1004 lan nyithak 11 gol.

Ing timnas Brasil, Nilton main kaping 75 lan nyithak 3 gol.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Nílton Santos ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Nílton_Santos&oldid=876503"