Jay-Jay Okocha

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Jay-Jay Okocha
Informasi pribadi
Jeneng pepak Augustine Azuka Okocha
Tanggal lair 14 Agustus 1973 (umur 40)
Papan lair Enugu, Nigeria
Dhuwur 173 m (Cithakan:Convert/rand in)
Posisi pamain Pemain tengah menyerang
Karir remaja
1979–1980 Enugu Rangers
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
1990–1992 Borussia Neunkirchen 35 (7)
1992–1996 Eintracht Frankfurt 90 (16)
1996–1998 Fenerbahçe 63 (30)
1998–2002 Paris Saint-Germain 84 (13)
2002–2006 Bolton Wanderers 124 (14)
2006–2007 Qatar SC 31 (6)
2007–2008 Hull City 18 (0)
Total 445 (86)
Tim nasional
1993–2006 Nigeria 73 (14)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only.
† Appearances (Goals).


Agustinus Azuka "Jay-Jay" Okocha (lair ing Enugu, 14 Agustus 1973; umur 40 taun) yaiku salah siji mantan pemain bal-balan profesional saka Nigeria kang posisine ana ing gelandang serang.[1] Nalika main kanggo klub ana ing Liga Turki Fenerbahce, dheweke banjur dadi warga negara Turki lan ngganti jenenge dadi "Muhammet Yavuz".[1]


Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jay-Jay_Okocha&oldid=833076"