Sport Club Corinthians Paulista

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Corinthians (Basa Portugis: Sport Club Corinthians Paulista), uga dikenal minangka Timão, yakuwi salah sawijining klub bal-balan utawa sepakbola Brasilis lan nduwèni markas ing kutha São Paulo. Klub iki didhegaké ana ing taun 1910.

Prestasi[sunting | sunting sumber]

Klub wis njuarai gelar Liga Utama Brasil kaping telu (1990, 1998, 1999, 2005, 2011), lan Piala Brasil kaping papat (1995, 2002, 2009). Corinthians dadi juwara taun 2000 Piala Klub Donya FIFA sawisé ngalahaké Vasco da Gama ing final kanthi skor 4-3 (adu penalti).

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]