Wuku Sungsang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Sungsang iku wuku sing ping sepuluh. Miturut kaum tradhisional ing Bali lan Jawa, minggu iki direksa déning Bathara Gana (Ganesa).

MingguKliwon
SenenLegi/Umanis
SelasaPahing
ReboPon
KemisWagé
JemuwahKliwon
SetuLegi/Umanis


Ugi delengen: