Wuku Medangkungan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Medangkungan iku wuku sing kaping rongpuluh. Miturut kaum tradhisional ing Bali lan Jawa, minggu iki dilindhungi déning Bathara Basuki.

Ngaat - Kliwon
Senen - Legi
Selasa - Paing
Rebo - Pon
Kemis - Wage
Jemuwah - Kliwon
Setu - Legi

Uga delengen[besut | besut sumber]