Wuku Sinta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sinta iku wuku sing pratama. Miturut kaum tradhisional ing Bali lan Jawa, minggu iki direksa déning Bathara Yama.

MingguPaing
SenenPon
SlasaWage
ReboKliwon
KemisLegi/Umanis
JemuwahPaing
SetuPon


Ugi delengen: