Wuku Mandasiya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mandasiya iku wuku sing kaping patbelas. Miturut kaum tradhisional ing Bali lan Jawa, minggu iki dilindhungi déning Bathara Brahma.

Ngaat - Pon
Senen - Wage
Selasa - Kliwon
Rebo - Legi
Kemis - Paing
Jemuwah - Pon
Setu - Wage

Uga delengen[besut | besut sumber]