Wuku Wuye

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wuye (ing Bali karan Uye), iku wuku sing kaping rorlikur. Miturut kaum tradhisional ing Bali lan Jawa, minggu iki dilindhungi déning Bathara Kuwera.

Ngaat-Wage
Senen-Kliwon
Selasa-Legi
Rebo-Paing
Kemis-Pon
Jemuwah-Wage
Setu-Kliwon

Uga delengen[besut | besut sumber]