Wuku Marakeh

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Marakeh iku wuku sing kaping wolulas. Miturut kaum tradhisional ing Bali lan Jawa, minggu iki dilindhungi déning Bathara Suranggana.

Ngaat - Legi
Senen - Paing
Selasa - Pon
Rebo - Wage
Kemis - Kliwon
Jemuwah - Legi
Setu - Paing

Uga delengen[besut | besut sumber]