Wuku Maktal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Maktal iku wuku sing kaping selikur. Miturut kaum tradhisional ing Bali lan Jawa, minggu iki dilindhungi déning Bathara Sakri.

Ngaat - Paing
Senen - Pon
Selasa - Wage
Rebo - Kliwon
Kemis - Legi
Jemuwah - Paing
Setu - Pon

Uga delengen[besut | besut sumber]