Wuku Wariga alit

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wuku Wariga Alit kanthi déwa Hyang Asmara

Wariga alit utawa Wariga, iku wuku sing kapitu. Miturut kaum tradhisional ing Bali lan Jawa, minggu iki direksa déning Bathara Asmara.

MingguWage
SenenKliwon
SlasaLegi/Umanis
ReboPaing
KemisPon
JemuwahWage
SetuKliwon


Ugi delengen: