Wuku Tolu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tolu utawa Tulu iku wuku sing kelima. Miturut kaum tradhisional ing Bali lan Jawa, minggu iki direksa déning Bathara Bayu.

MingguKliwon
SenenLegi/Umanis
SlasaPaing
ReboPon
KemisWage
JemuwahKliwon
SetuLegi/Umanis


Ugi delengen: