Kuruwelut

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kuruwelut iku wuku kang kaping pitulas (17). Miturut para pangagem budaya ing Bali lan Jawa, pitung (7) dina sajeroning wuku iki pinayungan déning Bathara Wisnu. Araning pitung dina mau ya iku:

Ngaat - Wage
Senen - Kliwon
Selasa - Legi
Rebo - Paing
Kemis - Pon
Jemuwah - Wage
Setu - Kliwon

Priksani uga[besut | besut sumber]