Wuku Kuningan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kuningan iku wuku sing kaping rolas. Miturut kaum tradhisional ing Bali lan Jawa, minggu iki dilindhungi déning Bathara Indra. Ing minggu iki tibané dina Riyaya Kuningan ing dina Setu Kliwon.

Ngaat - Wage
Senen - Kliwon
Selasa - Legi
Rebo - Paing
Kemis - Pon
Jemuwah - Wage
Setu - Kliwon

Uga delengen[besut | besut sumber]