Wuku Wayang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wayang iku wuku sing kaping pitulikur. Miturut kaum tradhisional ing Bali lan Jawa, minggu iki dilindhungi déning Bathari Sri.

Ngaat - Wage
Senen - Kliwon
Selasa - Legi
Rebo - Paing
Kemis - Pon
Jemuwah - Wage
Setu - Kliwon

Uga delengen[besut | besut sumber]