Wuku Prangbakat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Prangbakat iku wuku sing kaping patlikur. Miturut kaum tradhisional ing Bali lan Jawa, minggu iki dilindhungi déning Bathara Bisma.

Ngaat - Pon
Senen - Wage
Selasa - Kliwon
Rebo - Legi
Kemis - Paing
Jemuwah - Pon
Setu - Wage

Uga delengen[besut | besut sumber]