Wuku Julungwangi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Julung wangi iku wuku sing kaping sanga. Miturut kaum tradhisional ing Bali lan Jawa, minggu iki direksa déning Bathara Sambu.

MingguPon
SenenWage
SlasaKliwon
ReboLegi/Umanis
KemisPaing
JemuwahPon
SetuWage


Ugi delengen: