Wuku Wukir

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wukir utawa Ukir iku wuku sing ping telu. Miturut kaum tradhisional ing Bali lan Jawa, minggu iki direksa déning Bathara Mahayakti.

MingguLegi/Umanis
SenenPaing
SlasaPon
ReboWage
KemisKliwon
JemuwahLegi/Umanis
SetuPaing


Ugi delengen: