Wuku Gumbreg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Gumbreg iku wuku sing ping enem. Miturut kaum tradhisional ing Bali lan Jawa, minggu iki direksa déning Bathara Candra.

MingguPaing
SenenPon
SlasaWage
ReboKliwon
KemisLegi/Umanis
JemuwahPaing
SetuPon


Ugi delengen: