Wuku Landhep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Landhep iku wuku sing kapindho. Miturut kaum tradhisional ing Bali lan Jawa, minggu iki kareksa déning Bathara Mahadewa

MingguWage
SenenKliwon
SlasaLegi/Umanis
ReboPaing
KemisPon
JemuwahWage
SetuKliwon


Ugi delengen: