Wuku Wariga agung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Wariga agung utawa Warigadian iku wuku sing kaping wolu. Miturut kaum tradhisional ing Bali lan Jawa, minggu iki direksa déning Bathara Maharesi.

MingguLegi/Umanis
SenenPahing
SelasaPon
ReboWagé
KemisKliwon
JemuwahLegi/Umanis
SetuPahing


Ugi delengen: