Wuku Kurantil

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kurantil utawa Kulantir iku wuku sing kaping papat. Miturut kaum tradhisional ing Bali lan Jawa, minggu iki direksa déning Bathara Langsur.

MingguPon
SenenWage
SlasaKliwon
ReboLegi/Umanis
KemisPaing
JemuwahPon
SetuWage


Ugi delengen: