Wuku Watugunung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Watugunung iku wuku sing kaping telungpuluh. Miturut kaum tradhisional ing Bali lan Jawa, minggu iki dilindhungi déning Bathara Anantaboga.

Ngaat - Kliwon
Senen - Legi
Selasa - Paing
Rebo - Pon
Kemis - Wage
Jemuwah - Kliwon
Setu - Legi

Uga delengen[besut | besut sumber]