Wuku Manahil

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Manahil iku wuku sing kaping telulikur. Miturut kaum tradhisional ing Bali lan Jawa, minggu iki dilindhungi déning Bathara Citragotra.

Ngaat - Legi
Senen - Paing
Selasa - Pon
Rebo -Wage
Kemis - Kliwon
Jemuwah - Legi
Setu - Paing

Uga delengen[besut | besut sumber]