Wuku Julungpujut

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Julungpujut iku wuku sing kaping limalas. Miturut kaum tradhisional ing Bali lan Jawa, minggu iki dilindhungi déning Bathara Guritna.

Ngaat - Kliwon
Senen - Legi
Selasa - Paing
Rebo - Pon
Kemis - Wage
Jemuwah - Kliwon
Setu - Legi

Uga delengen[besut | besut sumber]