Wuku Bala

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bala utawa Sadbala, iku wuku sing kaping selawé. Miturut kaum tradhisional ing Bali lan Jawa, minggu iki dilindhungi déning Bathari Durga.

Ngaat - Kliwon
Senen - Legi
Selasa - Paing
Rebo - Pon
Kemis - Wage
Jemuwah - Kliwon
Setu - Legi

Uga delengen[besut | besut sumber]