Pratélaning juru ngarang basa Jawa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kacapak ing kaca iki pratélaning juru ngarang sing nulis nganggo basa Jawa. Para ngarang basa Jawa iki dipérang miturut kalané, ya iku Kala Prakamardikan lan Kala Kamardikan.

Kala Prakamardikan[besut | besut sumber]

Kala Kamardikan[besut | besut sumber]