Poerwadhie Atmodhihardjo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Poerwadhie Atmodhihardjo ya iku sastrawan Jawa jaman kamardikan.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Dojosantosa (1986), Taman Sastrawan kaca 15