AY Suharyono

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

AY Suharyono (lair ing Jogjakarta, 28 Juli 1952) iku sawijining sastrawan Jawa. Dhèwèké kepétung sregep nulis cerkak, carita sambung, lan esai sastra. Iki ora anèh amarga AY Suharyono dadi pangurus ing Sanggar Sastra Jawa Yogyakarta. Tulisané sumebar ing Jaya Baya, Panjebar Semangat, Jaka Lodhang, Pagagan, Mekar Sari, Praba, lan liya-liyané.

Buku kang naté metu ing antarané:[besut | besut sumber]