Diah Hadaning

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Diah Hadaning iku salah sawijining pujangga sastra Jawa lan sastra Indonesia. Wanita kelairan Jepara 4 Mèi 1940 iki wiwit nulis taun 1970-an. Tulisané awujud geguritan, carita cekak, novèl, drama,lan salin basa dongèng bocah.

Dhèwèké asring kasingkat nganggo jeneng DIHA.

Saka puisi, Diah Hadaning natè nampa bebungah saka Malaysia saka kumpulan puisi Surat dari Kota.

DIHA nggulawentah Warung Sastra DIHA, wadhah kanggo ngembangaké komunitas kang pinisah panggonan (jarak jauh).

Buku-buku anggitané: