Tiwik S.A.

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Tiwik S.A. iku jeneng sesingloné Suwignyo Adi. Priya kelairan Tulungagung, 8 Juni 1948 iku aktif ing Sanggar Sastra Jawa Triwida. Tiwik S.A. asring nulis ing kalawarti basa Jawa nulis cerkak.

Cerkak pisanan sing naté kababar ya iku kanthi irah-irahan "Milah" ing kalawarti Panjebar Semangat ing édisi nomer 27 ing taun 1972. Déné novelet utawa roman pisanané ya iku "Murtini" sing mauné kapacak ing kalawarti Djaka Lodhang taun 1979.