Polinésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Peta Polynesia ing Samudra Pasifik.

Polinésia (saka basa Yunani: πολύς akèh, νῆσος pulo) iku pérangan saka tlatah Oséania, dumadi saka grup kapuloan luwih saka 1.000 kapuloan sing kasebar ing Samudra Pasifik tengah lan kidul.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wiktionary-logo.svg
Pirsani informasi ngenani Polinésia ing KamusWiki.