Polinésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Peta Polynesia ing Samudra Pasifik.

Polinésia (saka basa Yunani: πολύς akèh, νῆσος pulo) iku bagéyan saka tlatah Oséania, dumadi saka grup kapuloan luwih saka 1.000 kapuloan sing kasebar ing Samudra Pasifik tengah lan kidul.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wiktionary-logo.svg
Pirsani informasi ngenani Polinésia ing KamusWiki.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Polinésia&oldid=956998"