Komité Narakarya Negarantara: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
184 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
== Pratélan tetembungan ==
{{Appendix|1=gloss|2=
Ana ing ngisor iki tembung-tembung Jawa sing dianggo ing artikel iki, dikanthèni jarwané ing basa Indonésia lan Inggris.
 
{{columns-list|3|
# arak-arakan - ''ulasan, review''
# bésuk - ''masa depan, future''
# brawala - ''perjuangan, strugge''
# dheg - ''seluruh, whole''
# dikara - ''status, status''
# ditepungakékadarakan - ''dikenalkansolidaritas, solidarity''
# kadarakankapanitèn - ''solidaritassekretariat, secretariat''
# kapanitènkintaka - ''sekretariatdokumen, document''
# kintakakumetir - ''dokumendelegasi, delegates''
# kumetirnarakarya - ''delegasipekerja, worker''
# negarantara - ''internasional, international''
# narakarya - ''pekerja''
# negarantarangarcapada - ''internasionalsedunia, worldwide''
# palilah - ''persetujuan, approval''
# ngarcapada - ''worldwide"
# palilahpangemban - ''persetujuaneksekutif, executive''
# pangurus - ''administratif, administrative''
# pangemban - ''eksekutif''
# pangurusrad - ''administratifdewan/majelis, council''
# radrunjang - ''dewan/majeliskontra, counter''
# runjangsarwa kurang - ''kontraminoritas, minority''
# sarwa kurangluwih - ''minoritasmayoritas, majority''
# sésuktanduk - ''besokaksi, (hari)action''
# tanduk - ''aksi''
}}
}}
238

besutan

Menu navigasi