Maicon Douglas Sisenando

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Maicon
Maicon Douglas Sisenando - Inter Mailand (2).jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Maicon Douglas Sisenando
Dhuwur 184 m (603 ft 8.1 in)
Posisi main Pemain belakang
Katerangan klub
Tim saiki
Manchester City
Karir nom
Grêmio
Criciúma
Cruzeiro
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2001–2004 Cruzeiro 56 (1)
2004–2006 Monaco 59 (5)
2006–2012 Internazionale 176 (16)
2012– Manchester City 1 (0)
Tim nasioanl
2003–kini Brasil 63 (6)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 6 Mei 2012.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 2 Juli 2010

Maicon Douglas Sisenando (lair ing Novo Hamburgo, Rio Grande do Sul, Brasil, 26 Juli 1981; umur 35 taun), kerepé mung dijeluk Maicon, ya iku pemain bal-balan Brasil, sing wektu iki main kanggo klub Manchester City.

Maicon naté main kanggo Grêmio, Criciúma, Cruzeiro, Monaco lan Internazionale sadurungé gabung karo Manchester City pada tahun 2012.[1][2]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Maicon signs for Manchester City". 
  2. ^ Stephen Darwin (31 August 2012). "Manchester City sign Inter defender Maicon". Goal.com. Dijupuk 31 August 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]