Robinho

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Robinho
Robinho061115-2.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Robson de Souza
Dhuwur 5 ft 9 in (1.75 m)[1]
Posisi main Striker/Winger
Katerangan klub
Tim saiki
Milan
Angka 70
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2002–2005 Santos 111 (46)
2005–2008 Real Madrid 101 (25)
2008– Manchester City 41 (14)
2010Santos (loan) 17 (19)
2010– AC Milan
Tim nasional
2004 Brazil U23 8 (3)
2003– Brazil 76 (23[2])

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 28 May 2009 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 15 June 2010

Robson de Souza (lair ing São Vicente, Brazil, 25 Januari 1984; umur 34 taun), undang-undangane Robinho (berjuluk Little Robson), ya iku penyerang Brasil lan AC Milan kang dhuwur awaké 175 cm.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. "Facts about Robinho". Robinho Official Site. 14 June 2010. Dijupuk 16 July 2008. 
  2. "Brazil – Record International Players". Rsssf.com. Dijupuk 2010-05-03.