Robinho

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Robinho
Robinho061115-2.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Robson de Souza
Dhuwur Cithakan:Convert/LoffAonDbSoff2[1]
Posisi main Striker/Winger
Katerangan klub
Tim saiki
Milan
Angka 70
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2002–2005 Santos 111 (46)
2005–2008 Real Madrid 101 (25)
2008– Manchester City 41 (14)
2010 Santos (loan) 17 (19)
2010– AC Milan
Tim nasioanl
2004 Brazil U23 8 (3)
2003– Brazil 76 (23[2])

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 28 May 2009 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 15 June 2010

Robson de Souza (lair ing São Vicente, Brazil, 25 Januari 1984; umur 32 taun), undang-undangane Robinho (berjuluk Little Robson), ya iku penyerang Brasil lan AC Milan kang dhuwur awaké 175 cm.

Cathetan Suku[besut | besut sumber]

  1. ^ "Facts about Robinho". Robinho Official Site. 14 June 2010. Dijupuk 16 July 2008. 
  2. ^ "Brazil – Record International Players". Rsssf.com. Dijupuk 2010-05-03. 
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Robinho&oldid=1086100"