Sandro Raniere

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sandro
SandroRanieri.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Sandro Raniere Guimarães Cordeiro[1]
Dhuwur 1.89 m (6 ft 2 12 in)[2]
Posisi main Gelandang bertahan
Katerangan klub
Tim saiki
Tottenham Hotspur
Angka 30
Karir nom
2005–2008 Internacional
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2008–2010 Internacional 99 (5)
2010– Tottenham Hotspur 35 (1)
Tim nasional
2009 Brasil U20 8 (1)
2009– Brasil 8 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 15.00 24 Maret 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 11 November 2011

Sandro Raniere Guimarães Cordeiro (lair 15 Maret 1989; umur 30 taun) ya iku juru main bal-balan Brasil sing main minangka gelandang bertahan kanggo Tottenham Hotspur ingLiga Primer Inggris lan Brasil.

Sandro miwiti karir minangka juru main yunior klub Internacional. Ing taun 2007, panjenengané nandatangi kontrak minangka juru main profésional karo klub mau. Sandro kasil nggawa Internacional ngentukaké gelar Piala Libertadores 2010. Panjenengané salanjuté gabung karo Tottenham ing wulan September 2010.

Karir klub[besut | besut sumber]

Internacional[besut | besut sumber]

Sandro ya iku produk akademi bal-balan Internacional. Sawisé telung taun bareng tim yunior Internacional, Sandro nandatangani kontrak minangka juru main profésional karo klub mau nalika umur 18 taun ing taun 2007. Sandro digambaraké minangka salah sijining gelandang bertahan sing bisa maju kanggo mbiyantu penyerangan.[3]

Prestasi[besut | besut sumber]

Klub[besut | besut sumber]

Internacional

Timnas Brasil[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Sandro Raniere". sandroraniere.com. Dijupuk 12 September 2011. 
  2. "Ranieri Guimaraes Sandro". Digital Sports Group. 14 August 2010. Dijupuk 25 April 2011. 
  3. "Tottenham midfielder Sandro on fringes of Brazil World Cup squad". Imscouting.com. Dijupuk 7 June 2011. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]