Leandro Damião

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Leandro Damião
Leandro Damião (cropped).jpg
Damião main kanggo Brasil ing taun 2011
Katerangan priangga
Jeneng dawa Leandro Damião da Silva
dos Santos[1]
Tanggal lair (1989-07-22) 22 Juli 1989 (umur 29)[2]
Papan lair Jardim Alegre, Paraná, Brasil
Dhuwur 1.87 m (6 ft 1 12 in)[3]
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Internacional
Angka 9
Karir nom
2008 Atlético Tubarão
2008–2009 Atlético Ibirama
2009–2010 Internacional
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2010– Internacional 68 (28)
Tim nasional
2012 U-23 Brasil 6 (6)
2011– Brasil 14 (2)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 00:36, 9 November 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 13:50, 22 Oktober 2012 (UTC)

Leandro Damião da Silva dos Santos, racaké dikenal minangka Leandro Damião (pangucapan ing basa Portugis: [leˈɐ̃dɾu daˈmjɐ̃w], lair 22 Juli 1989; umur 29 taun), ya iku juru main bal-balan Brasil sing main minangka penyerang kanggo klub Campeonato Brasileiro Série A, Sport Club Internacional.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Leandro Damião". Sport Club Internacional. Dijupuk 4 August 2010. 
  2. "Leandro Damião da Silva dos Santos". Soccerway. Global Sports Media. Dijupuk 19 July 2011. 
  3. "Leandro Damiao". ESPNsoccernet. Dijupuk 5 June 2011. 


Pranala njaba[besut | besut sumber]