Bruno Uvini

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bruno Uvini
Bruno Uvini.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Bruno Uvini Bortolança
Dhuwur 1.87 m (6 ft 1 12 in)
Posisi main Bèg
Katerangan klub
Tim saiki
Napoli
Angka 3
Karir nom
2005–2007 PAEC
2007–2010 São Paulo
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2010–2012 São Paulo 9 (0)
2012Tottenham (silihan) 0 (0)
2012– Napoli 0 (0)
Tim nasional
2011 Brasil U-20 13 (0)
2012 Brasil U-23 1 (0)
2012– Brasil 3 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 13 September 2012.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 13 September 2012

Bruno Uvini (lair ing Capivari, 3 Juni 1991; umur 28 taun) ya iku juru main bal-balan sing kewarganagaraané Brasil sing main kanggo klub Napoli lan biyasa main ing posisi bèg.

Uvini miwiti karier junioré ing klub PAEC lan São Paulo salanjuté miwiti karier senioré ing klub mau uga. Sempet disilihaké ing Tottenham[1][2][3][4] sadurungé gabung karo Napoli ing taun 2012.[5]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Tottenham agree loan deal for São Paulo's Bruno Uvini". Sambafoot. 
  2. "São Paulo acerta transferência de jovem zagueiro ao Tottenham". Terra. 
  3. "Spurs snap up Brazilian talent". SkySports. 14 February 2012. Dijupuk 23 February 2012. 
  4. "Uvini Joins Up". Tottenham Hotspur F.C. 15 February 2012. Dijupuk 15 February.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  5. "Bruno Uvini". Soccerway. Dijupuk 21 February 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]