Morgan De Sanctis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Morgan De Sanctis
Morgan De Sanctis.jpg
Katerangan priangga
Dhuwur 190 m (623 ft 4 in)
Posisi main Penjaga gawang
Katerangan klub
Tim saiki
Napoli
Angka 1
Karir nom
Pescara
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1994–1997 Pescara 74 (0)
1997–1999 Juventus 3 (0)
1999–2007 Udinese 194 (0)
2007–2009 Sevilla 8 (0)
2008–2009 Galatasaray (silihan) 31 (0)
2009– Napoli 100 (0)
Tim nasioanl
1994–1995 Italia U-19 7 (0)
1999–2000 Italia U-21 7 (0)
2005– Italia 6 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 13 Mei 2012.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 16 Oktober 2012

Morgan De Sanctis (lahir 26 Maret 1977 ing Guardiagrele, Chieti) ya iku salah sijining pemain bal-balan sing kebangsaané Italia, sing main ing posisi kiper. Panjenengané main kanggo Napoli sapropirané sempet main kanggo tim nasional Italia.[1][2]

Sawisé telung taun main kanggo tim Seri B Pescara, De Sanctis dadi cadangan ing tim raksasa Seri A Juventus. Panjenengané mung main ping telu ing rong musim, sadurungé pindah ing Udinese taun 1999. Sawisé rong taun dadi cadangan ing Friulli, akhiré panjenengané kasil ngrebut posisi kiper utama. Panjenengané gagal mangkat ing Piala Donya FIFA 2006 amarga ing menit-menit pungkasan kalah saingan karo kiper Livorno, Marco Amelia.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Napoli, ufficializzato De Sanctis" (ing Italian). SSC Napoli. 24 July 2009. Dijupuk 2009-07-25. 
  2. ^ "FINAL AWARD – 2145-2146-2147 Sevilla FC SA/Morgan de Sanctis/Udinese Calcio S.p.A." (PDF). CAS. 28 February 2007. Dijupuk 10 May 2011. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]