Marco Amelia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Marco Amelia
Marco Amelia
Informasi Pribadi
Tanggal lair (1982-04-02) April 2, 1982 (umur 35)
Papan lair Frascati, Rome, Italia
Dhuwur 1.88 m (6 ft 2 in)
Posisi Kiper
Informasi klub
Klub mangsa iki Milan
Nomer 1
Karier mangsa enom
Lupa Frascati
Roma
Karier mangsa tua*
Taun Tim Tampil (Gol)
2001–2008 Livorno 166 (0)
2003–2004 Lecce (silihan) 13 (0)
2004 Parma (silihan) 0 (0)
2008–2009 Palermo 34 (0)
2009– Genoa 30 (0)
2010– Milan (silihan) 0 (02012–13)
Tim nasional
1998 Italia U-15 12 (0)
1998–1999 Italia U-16 5 (0)
2000–2001 Italia U-18 3 (0)
2002–2004 Italia U-21 19 (0)
2005– Italia 9 (0)
  • Panampilan lan gol ing klub enom bisa dietung saka liga dhaerah dan akurat per 6 Mèi 2012.

    ‡ Panampilan lan gol sak tim nasional akurat per 10 June 2009

Marco Amelia (lair ing Frascati, Roma, 2 April 1982; umur 35 taun)[1][2] ya iku salah sijining juru main bal-balan sing kewarganagaraané Italia sing posisiné minangka kiper lan saiki main kanggo Livorno. Panjenengané duwé dhuwur awak 188 cm. Saiki lagi disilihaké ing AC Milan kanthi opsi éntuk tuku kanthi permanèn ing mangsa ngarep.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Amelia Sig. Marco – Cavaliere Ordine al Merito della Repubblica Italiana". quirinale.it (ing basa Italian). Presidenza della Repubblica Italiana. 27 September 2004. Dijupuk 13 August 2010. 
  2. ^ "Amelia Sig. Marco – Ufficiale Ordine al Merito della Repubblica Italiana". quirinale.it (ing basa Italian). Presidenza della Repubblica Italiana. 12 December 2006. Dijupuk 13 August 2010. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]