Kevin-Prince Boateng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kevin-Prince Boateng
Boateng-Prince.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Kevin-Prince Boateng
Dhuwur 184 m (603 ft 8.1 in)
Posisi main Gelandang
Katerangan klub
Tim saiki
Milan
Angka 27
Karir nom
1994 Reinickendorfer Füchse
1994–2005 Hertha BSC
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2004–2007 Hertha BSC II 29 (5)
2005–2007 Hertha BSC 42 (4)
2007–2009 Tottenham Hotspur 14 (0)
2009 Borussia Dortmund (pinjaman) 10 (0)
2009–2010 Portsmouth 22 (3)
2010– Milan 51 (8)
Tim nasioanl
2001–2002 Ghana U-15 4 (1)
2002–2003 Ghana U-16 10 (3)
2003–2004 Ghana U-17 10 (1)
2004–2005 Ghana U-19 9 (4)
2005–2006 Ghana U-20 2 (0)
2006–2007 Ghana U-21 6 (0)
2010–2011 Ghana 9 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 7 Oktober 2012.


Kevin-Prince Boateng (lair ing Berlin-Wedding, 6 Maret 1987; umur 29 taun) ya iku sawijining pemain bal saka Ghana katurunan Jerman Ghana kang main ing posisi pemain tengah kanggo klub AC Milan.

Pranala jaba[besut | besut sumber]