Stephan El Shaarawy

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stephan El Shaarawy

Stephan El Shaarawy (Arab: ستيفان الشعراوي‎‎) (lair 27 Oktober 1992) ing Savona, Italia ya iku sawijining juru main bal-balan Italia kang main ing posisi glandhang serang ing klub Serie A Milan.